bild"regn" ett.


stödstrumpor.



skumpadrickande på plan.



satar.



steklisa (notera den ishinkade enlitersölen)


sötsugslisa.



slaktat djur.


buenas noches problemos.

.. hoppas vi. air france ställde in vårat flyg å sta travel rapporterade inte vidare till oss - check. berti trampar i en oskyldig argentinahundbajs me sina hyfsat nya ballerinaskor - check. en naiv å glad maria viftar omkring me sin mobil för å skicka ett mess till sin far angående ett adapterproblem å vips! en flink å snabb yngling på cykel är numera ägare (eller förmodligen försäljare) av en vacker sony ericsson s500i i vitt me massa härliga nummer och bilder på - check. berti försöker jaga flink yngling på cykel till fots, misslyckas - check. i sin misär går maria på toa för att komma överens me sin lite upproriska mage, på väg ut kommer hon inte ut, hon är inlåst utan mobil - check. bertis dator vill helt oförhappandes inte ta emot fler än åtta tecken i lösenordsrutan för trådlöst internet, lösenordet är nio tecken, otur - check.

lisa har köpt en fin klänning, är smal och e vackert brunbränd - check.

albertina(berti) & maria

tout va bien

efter ett inställt flyg, ett par samtal till air france, nio timmars väntetid i paris och en låååång flygtur iklädd stödstrumpor e vi nu framme i buenos aires där vi ska bo. Men på vägen hanns även eiffeltorn och crepes med. Snart väntar stan där vi hoppas på lite mat. Uppdatering med mer om BA följer





tack för senast!

folk fällde tårar, av glädje av sorg. på godhemsgatan, på kings head.. folk tog sej hem fyllda av: en känsla av lättnad, en känsla av saknad, alkohol. men misströsta icke, vi återvänder!
kameran användes oflitigt å när den användes så användes den inte kvalitetsmässigt. men för å testa bilduppladdningen här så får ni ta del av den framröstade favoriten från kvällens loose lips tävlig som ägde rum i ett hörn av vardagsrummet. grattis frederikke!



maria

RSS 2.0