potosi.

Efter ett par trevliga dagar i Sucre akte vi vidare mot silverstaden Potosi, som en gang i tiden var en av Sydamerikas rikaste stader. Har i Potosi har vi hedrat var kristna uppfostran genom att bo i ett kloster, ata lunch i ett forsamlingshem och spana pa de over 80 kyrkor som finns i Potosi. Vi hann med det tredje biobesoket pa tre dagar och sjalvklart en provsmakning av den lokala olen Potosina. Idag forsoker Maria och Lisa styra upp sina liv, medan Berti ar pa guidad tur i en silvergruva.

Ikvall ska vi paborja den langa resan tillbaka till Buenos Aires, nastan tva dygn pa buss antar oss... I Buenos Aires tanker vi inte hinna med mycket mer an att lamna av det mesta av packningen, ata god argentinsk middag, dricka en Quilmes och sedan ta baten till Uruguay for att avsluta Sydamerikavistelsen med ett par dagars sol och bad. Gott.

Kommentarer
Postat av: Mamma-Fraz

Hoppas ni får några riktigt skön dagar i solen det är ni värda,Här hemma grejar vi med allt som hör till jul,julklapps inköp ,bakning mm Ha det så bra 11 dagar tills vi ses........

2009-12-12 @ 17:12:41
Postat av: Julietta

Ha det jättebra, och tack för att ni bloggar så troget. I norrland är det trist väder, men annars på topp!

2009-12-12 @ 18:45:25
Postat av: johnjohn

Låter kul! Tänk att nästan halva syskonskaran är gruvturister idag! Fast för oss ovan jord var det lite soligt i Gbg idag!

2009-12-12 @ 20:10:16
Postat av: Anonym

2009-12-16 @ 13:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0