titicaca.

sist vi bloggade vantade vi ju pa en buss till la paz, och efter en lang och skumpig resa kom vi fram och bytte direkt till en buss mot titicaca-sjon och copacabana. har har vi varit i tva dagar nu och haft det hur trevligt som helst. copacabana ar en jattemysig stad med smagator, marknader och massor av restauranger. och valdigt mycket turister. vi har bott pa fint hotell med valdigt skona sangar och bara gatt runt i byn och haft det riktigt skont (trots att solen har varit lite ond mot vissa). igar tog vi varldens langsammaste bat till on isla del sol dar solen foddes enligt en indian-legend. pa isla el sol kollade vi pa ruiner och bestamde oss sedan for att vara lite hurtiga och ga fran norra sidan dar baten slappte av oss, till den sodra sidan dar vi skulle bli upphamtade. vagen var lang och valdigt backig... men efter tre timmars promenad (med manga pauser) var vi framme i byn pa sodra sidan, drack en valbehovlig cola och tog baten tillbaka till copacabana. eftersom vi var sa duktiga belonade vi oss sjalva med god middag pa hotellet och passade pa att ata chokladfondue till efterratt. gott.

nu vantar vi ater pa en buss, tillbaks till la paz dar vi ska tillbringa ett par dagar.

Kommentarer
Postat av: Sara

Ser fram emot bilder på Titicaca-sjön och chokladfonduen!

2009-12-05 @ 11:17:05
Postat av: Lotta

Med risk för att repetera tidigare inlägg så låter det som att ni har det riiiiiktigt bra där borta. Blir lite smått förnärmad när ni antyder att ni har problem med solen....ursäkta damerna men här har vi inte haft sol på två månader. =)



Jag ser fram emot bilder med speciellt fokus på mat och dryck och situationer när ni tvingas imitera djur som ni inte ser på era spaningar. Kommer det en puma mån tro?



Lite uppdate hemifrån. Final i Idol nästa fredag, Anna Anka tar över världen, vädergubben på 4an sa "skitväder" igår, de nya chipsen med bearnaise- och sourcreamsmak är äckliga (de smakar smör och ost, och enligt Elin bränd sås), de nya chipsen med sourcream- och sweet chilismak är jättegoda, det har varit den varmaste novembern på görlänge och igår blev jag matförgiftad av en indisk lunchresturang.



Kom hem i tre hela delar. Och som alltid...BAJS

2009-12-05 @ 11:20:18
Postat av: lisa

va skönt det låter: sol, motion, turistande och choklad. det bästa av alla världar! här är det julelampor och juleljus och glögg som gäller. hoppas att ni har en fin fortsatt resa!



Kram!



ps. maria vi kanske kan choklad-fondua i jul?

2009-12-06 @ 19:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0