hasta luego!

hej hej

nu springer vi snart omkring här den sista timmen i pichinchahuset och packar, städar, fräschar till oss å sörjer. det känns trist att lämna allt och alla samtidigt som det ska bli sköj å bege oss till bolivia. ett gäng timmars bussfärd ska ägas, ungefär 26 timmar närmare bestämt. under tiden ska asiens huvudstäder läras in (iallafall för maria å lisas del), uppsatser ska läsas igenom å utvärderas å det ska sovas för å förbereda kroppar på höjdskillnaden. vi hoppas på å kunna blogga vid något tillfälle under dom veckorna vi e i bolivia men man vet aldrig. enligt plan återvänder vi till buenos aires den fjortonde december å drar till uruguay för å låta våra bleka kroppar få lite sand å sol innan avfärd till sverige den tjugoförste december.

ett axplock bilder från våran sista tid i buenos aires:

picknick vid marias favoritblomma.













lisa härmar sin favoritkatt.

stor marknad, som dock va lite av en besvikelse.

..men kött fanns det gott om.


dom fina lila träden.

skrämmande när det börjar bli riktigt varmt ute å starbucks börjar servera frappen i mugg pyntad me snöflingor..


superwomanmina på väg mot maskerad.

hasta luego!


Kommentarer
Postat av: Mamma Majjssann

Så verkar ni vara på från BA. Fina bilder på bloggen igen - söt är Lisa som favoritkatt. Hoppas det kommer något på bloggen snart igen med fina bilder så vi får vara med lite. Ni är säkert möra i bakarna efter 26 timmars bussresa. Ha det bra o var rädda om er - kramar!

2009-11-25 @ 22:35:28
Postat av: Mamma-Fraz

Det är alltid jobbigt att ta farväl,speciellt av något bra!Håll nu ihop! och ta hand om varandra!Och glöm inte oss här hemma,blogg är beroendeframkallande framför allt för mammor........Massor av kramar till er alla tre.

2009-11-26 @ 17:21:32
Postat av: bertimor

Lycka till, tappa inte bort varandra och ha vara på er. Ha det bara, här hemma regnar och duggar det omvarannat så vi behöver soliga hälsningar (bilder) från er.

2009-11-27 @ 07:29:52
Postat av: lisa

hej tjejer!



vilka fina nattbilder ni har tagit! roligt att se att blomman faktiskt stänger sig, vi lyckades ju inte ta reda på det sist. och det glädjer mig att det är marias favoritblomma, jag har själv fina minnen av den :) hoppas att ni har det bra i bolivia! tjohej!

2009-11-27 @ 23:54:50
Postat av: Fadderulla

Håller med Mamma-Fraz bloggläsning blir man lätt beroende av, speciellt när det är så fina bilder och roliga texter, hoppas verkligen att ni kan delge alla blogg-läsar-fansen lite Bolivia oxå! Ha de riktigt bra och hoppas busstimmarna inte gjort er ledbrutna och bedrövade. Ser med spänning fram emot mer läsning, mer bilder!

2009-11-28 @ 17:36:54
Postat av: Mamma Majjssann

Nu undrar Majjssann om någon annan mamma, pappa, bror, syster eller annan bloggläsare hört något från tjejerna i Bolivia. Jag sitter här och väntar med spänning på att få höra något från dom.

Och en kommentar från Hjo väl kanske vara bättre än inget... typ!

2009-11-30 @ 23:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0